Ексклюзиви
пʼятниця, 26 серпня 2016 16:00

Моделей перетворили на паралімпійців

Модний журнал Vogue Бразилія розпочав кампанію з метою підтримки місцевих паралімпійців. Фото звичайних моделей відретушували так, що вони почали виглядати, як люди з обмеженими можливостями. Про це повідомляє Gizmodo.

Автор: gizmodo.com
 

Акцію підтримали двоє паралімпійських спортсменів збірної Бразилії Бралілі Ренато Лейте и Бруна Александре. Вони не брали участі в акції, тому для них підібрали моделей, які стали схожими на них.

Автор: gizmodo.com
 

Видання почали критикувати деякі ЗМІ та інтернет-користувачі за таку кампанію.

"Мені важко зрозуміти, навіщо бразильський Vogue зробив це. У засобах масової інформації так рідко можна зустріти просування позитивного образу людей з обмеженими можливостями", - заявив співробітник британської благодійної організації для допомоги інвалідам Річард Лейн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американський телеканал ввів цензуру на костюми олімпійців

Арт-директор журналу Клейтон Карнейро сказав, що таким чином видання намагалося привернути увагу до Паралімпіади. Він очікував неоднозначної реакції, але, за його словами, в основі лежить правильна ідея.

Нагадаємо, раніше українські спортсмени показали форму, у якій виступатимуть на Паралімпійських іграх-2016. Паралімпійські ігри відбудуться у Ріо-де-Жанейро з 7 до 18 вересня. А розіграють 526 комплектів нагород у 22 видах спорту.

Зараз ви читаєте новину «Моделей перетворили на паралімпійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути