вівторок, 02 серпня 2016 17:10

Модель з шостим розміром грудей збирає гроші на благодійність
10

Фото: instagram.com

У мережі набирає популярність сторінка відомої 30-річної британської моделі Ріан Сагден. Вона родом з тихого передмістя Манчестера. Ще в юнацтві дівчині радили спробувати себе в модельному бізнесі.

Блондинка, незважаючи на струнку фігуру, володіє натуральним шостим розміром грудей. Свою кар'єру Ріан розпочала у відомому лондонському агентстві Саманти Бонд. Після перших кроків успіху, вона все ще продовжувала працювати системним адміністратором в маленькому рідному містечку Бєрі. Але в цій сфері красуня пропрацювала недовго та все ж таки подалася в модельну індустрію.

Перший справжній успіх у кар'єрі моделі прийшов до Сагден в 2006-му році. Її відверті фото опублікували відразу кілька відомих журналів: Maxim, Loaded, Zoo та Nuts. Також вона знялася для документального серіалу BBC під назвою "Glamour Girls". До 2012 року Ріан встигла засвітитися у 10-ти фільмах.

Красуня активно займається благодійністю, збираючи гроші для фонду "Get Kids Going". Він допомагає дітям з обмеженими можливостями не сумувати, а займатися спортом та вести активний спосіб життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У танцівниці лопнула сукня в прямому ефірі

Зараз ви читаєте новину «Модель з шостим розміром грудей збирає гроші на благодійність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути