Ексклюзиви
вівторок, 07 липня 2015 15:40

LifeNews і сатана - одне і те ж: Сергій Бабкін жалкує про скандальне інтерв'ю

LifeNews і сатана - одне і те ж: Сергій Бабкін жалкує про скандальне інтерв'ю

Учасник групи 5nizza Сергій Бабкін висловив своє ставлення до російського телеканалу LifeNews. Про це він розповів в інтерв'ю порталу Сultprostir.

Нагадаємо, на початку червня Бабкін і другий учасник групи 5nizza Андрій "Сан" Запорожець дали інтерв'ю LifeNews, яке викликало обурення в українському суспільстві. "Доки не з'ясувалося, що ми з Андрієм в низці інших телеканалів дали їм інтерв'ю, я не знав про його існування. Розумію, що люди з вже сформованою певною думкою про нас мені не повірять. Коли розгорівся скандал, я дізнався, що це за канал. Якби я знав заздалегідь, що це таке і що серед інших каналів буде LifeNews, звичайно, він був би виключений із списку запрошених. Репутація цього каналу, м'яко висловлюючись, така, що навіть вимовляти вголос його назву – те ж, що згадувати сатану", - розповів Cultprostir музикант.

Бабкін визнав, що це виключно його і Запорожця вина, що вони дали інтерв'ю LifeNews. "На інтерв'ю відповідали ми, і нікого більше на екрані не було. Тільки наша вина в тому, що ми з'явилися на цьому каналі", - пояснив музикант в інтерв'ю Cultprostir.

Зараз ви читаєте новину «LifeNews і сатана - одне і те ж: Сергій Бабкін жалкує про скандальне інтерв'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути