Ексклюзиви
субота, 18 лютого 2017 11:38

Колишній мільйонер 24 роки живе на безлюдному острові
9

24 роки тому автралійский бізнесмен Девід Ґлешін залишив життя в цивілізації для того, щоб переїхати на безлюдний острів.

Колись Девід Глешін жив у Сіднеї, працював брокером і добре заробляв. Але 1987-го він втратив величезну суму на падінні біржового індексу. 1993 року разом із подругою та дитиною чоловік орендував маленький безлюдний острів на узбережжі Австралії. Його близькі незабаром повернулися в цивілізацію, а Ґлешін залишився. За 20 років він пристосувався до життя на острові, влаштував собі будинок з форпосту часів Другої світової і живе зовсім один: єдиний його компаньйон - собака Квазі.

Глешін орендував третину острова площею 1,53 га на 43 роки.

Завдяки сонячним батареям на даху будинку в острів'янина є електрика. Він виходить в інтернет, працює на біржі й може закуповувати на материку все необхідне. Добиратися туди годину на човні. Але чоловік робить ці поїздки нечасто. На острові він збирає кокоси, ловить рибу і крабів. А ще сам вирощує фрукти й овочі, робить пиво. Життя в безлюдному місці навчила його нехитрим навичкам виживання: "Якщо цього не навчишся, помреш тут досить скоро".

Ґлешін каже, що йому буває самотньо: "Залишається сподіватися, що на берег викине якусь русалку". Іноді його відвідують яхтсмени, плавці на байдарках і фермери. Одного разу на його острові пришвартувався яхта Рассела Кроу.

Чотири роки тому сучасний Робінзон прославився на весь світ, розмістивши на сайтах знайомств кілька оголошень про пошук "дівчини-П'ятниці", яка б оселилася разом із ним. Він навіть сфотографував свій манекен, щоб показати, в якому жахливому він стані. Але компаньйонку так і не знайшов: "Нічого не вийшло. У мене тут якийсь час пожила дівчина з Італії, але вона говорила про вільні стосунки, і я не знаю, що це було. Я думав, це означає, що в нас немає секретів одне від одного ".

Колишній брокер як і раніше любить біржу. Він не скаржиться на своє нинішнє становище: "Було необачно заходити так далеко. Мені не вистачило розуму побачити, що насувається катастрофа. Я не зробив те, що повинен був, і пішов на дно разом із кораблем".

Зараз ви читаєте новину «Колишній мільйонер 24 роки живе на безлюдному острові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути