Ексклюзиви
середа, 01 квітня 2015 18:15

"Камасутра" для давно одружених: веселі ілюстрації сімейного життя
10

Позиція «Спонукання до дії».   Жінка заклично схиляється до ніг чоловіка, щоб вимести сміття. Тим самим вона намагається спонукати його до допомоги з прибиранням.
Позиція «Посудомийка».  Підійде тим, хто любить зміну ролей. Спочатку активний чоловік: він завантажує брудні тарілки в посудомийну машину. Потім ініціатива переходить до жінки: вона повинна підійти і проконтролювати чоловіка, інакше він все зробить неправильно.
Позиція «Свіже повітря».   Пов'язана з подоланням норм і стандартів поведінки і тому, як правило, доступна парам, що прожили разом довгий час. У цій позиції чоловік може зіпсувати повітря і не вибачитися за це перед дружиною.
Позиція «На чужому нещасті».   Подружжя тримається за руки і демонстративно підкреслює свою закоханість у той час, коли інша пара свариться.
Позиція «2 + 1».  Класична поза для подружжя з дітьми. Виникає тоді, коли любовну гру перериває дитина, яка почула якийсь страшний звук і вирішила перебратися спати до батьків.

Про проблеми одружених людей можна говорити легко і з почуттям гумору. Так, письменник Саймон Річ і ілюстратор Фарлі Кац створили веселу "Камасутру" для подружжя зі стажем.

Дивіться їх веселі й дотепні ілюстрації до ситуацій в подружньому житті.

Зараз ви читаєте новину «"Камасутра" для давно одружених: веселі ілюстрації сімейного життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути