пʼятниця, 24 липня 2015 15:20

Художник вирізає на папері лініями портрети відомих людей
7

За допомогою всього лише ножа і пінцета художник створює з паперу приголомшливі гіперреалістичні портрети світових знаменитостей. Однак дивують не самі дивні зображення, а техніка, в якій вони виконані.

Корейський художник Ю Хен (Yoo Hyun) підкорив своїми роботами Instagram. Регулярно хлопець викладає фото своїх робіт, на яких зображені такі відомі люди, як Мерилін Монро, Одрі Хепберн, Пабло Пікассо, Фріда Кало та інші. Здалеку здається, що портрети всього-навсього намальовані на полотні, однак при найближчому розгляді стає ясно, що вони зроблені з тонких косих паперових смужок.

Для створення цих робіт Ю Хен використовує тільки спеціальний ніж X-Acto, пінцет і папір. Кожна вирізана смужка трохи відрізняється від попередньої по довжині і ширині. З близької відстані глядачеві нічого не зрозуміло, але варто лише трохи відійти, а абстрактну "аплікацію" накласти на темний фон, то тут чарівним чином проявляється той чи інший портрет.

Дивіться його приголомшливі роботи в нашій галереї.

Зараз ви читаєте новину «Художник вирізає на папері лініями портрети відомих людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути