Ексклюзиви
середа, 04 березня 2015 15:47

Художник створив джинсовий портрет легенди гоночного спорту Айртона Сенни
5

Британський художник Ян Беррі (Ian Berry), також відомий під псевдонімом Denimu, займається створенням прекрасних реалістичних картин із шматочків джинсів. Однією з останніх його робіт став портрет легенди гоночного спорту Айртона Сенни (Ayrton Senna), створений до 20-ї річниці його передчасної кончини і подарований благодійній організації зі спортивного розвитку дітей та молоді імені спортсмена.

Ян Беррі працює в цій техніці вже більше 8 років. Вперше використовувати клаптики деніму в якості матеріалу для творчості прийшла в голову художнику тоді, коли його мати збиралася викинути кілька старих джинсів в сміття.

Сам автор зазначає, що на створення одного полотна у нього йде від 3 до 5 тижнів. В процесі роботи художник не використовує нічого крім джинсів і клею. Клаптики тканини ретельно підбираються за відтінками, текстурі, а потім вирізаються різної форми, утворюючи контури образу.

Зараз ви читаєте новину «Художник створив джинсовий портрет легенди гоночного спорту Айртона Сенни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути