Ексклюзиви
четвер, 20 листопада 2014 19:27

Художниця створює неймовірні репродукції відомих картин з клейкої стрічки
7

Японська художниця Nasa Funahara створює репродукції відомих картин, використовуючи для цього кольорову клейку стрічку. Такий несподіваний матеріал дозволяє побачити нові грані знакових шедеврів світового живопису.

Художниця викладає в Університеті Мистецтв Мусасіно (Musashino Art University) техніку малювання масляними фарбами. У вільний від роботи час вона створює копії відом картин, використовуючи різнобарвну клейку стрічку. В її колекції вже наслідування "Мони Лізи" і "Таємної вечері" Леонардо да Вінчі, "Соняшників" Вінсента ван Гога, "Крику" Едварда Мунка.

Кожна робота Наси Фунахара досить велика - розміром з татамі. На створення однієї такої картини у художниці йде тиждень. Спочатку Наса розрізає стрічку на шматочки, складає з них зображення, а потім приклеює кожен шматочок окремо. У колекції художниці понад 450 рулонів стрічки.

Зараз ви читаєте новину «Художниця створює неймовірні репродукції відомих картин з клейкої стрічки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути