Ексклюзиви
вівторок, 27 січня 2015 15:05

Чоловічі в'язані шорти стали новим писком моди
6

Чоловіки вже не гребують епатажними образами: то лосини леопардові надінуть, то волосся в яскравий колір буде пофарбують. Але ці яскраві предмети одягу наважиться одягнути на себе не кожен. Тим не менш, інтернет-магазин майстра, що робить в'язані шорти і штани в вінтажному стилі, користується величезною популярністю.

"В'язання - це не тільки светри, шапки і шарфи", - вважає Шайлер Эллерс (Schuyler Ellers), який працює в інтернет-магазині Lord von Schmitt на порталі Etsy. Чоловік створює яскраві різнокольорові в'язані шорти і штани в вінтажному стилі.

Замість ниток для своїх робіт Шайлер використовує старі кольорові афганські ковдри, які були популярні в США в кінці 60-х років минулого століття. Для того щоб створити такі креативні предмети одягу, майстрові потрібні тільки ножиці, гачок і швейна машинка. Одягнувши такі шорти, що нагадують кольорові килимки, просто неможливо залишитися непомітним.

Зараз ви читаєте новину «Чоловічі в'язані шорти стали новим писком моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути