Ексклюзиви
середа, 22 жовтня 2014 15:30

Британська група дала концерт на айсбергу в Гренландському морі
3

Рок-металева група The Defiled з Великобританії дала унікальний концерт - музиканти виступили на дрейфуючому в Гренландському морі айсбергу.

На крижаній сцені музиканти змогли протриматися півгодини. Причому вони виступали лише в сценічних костюмах, без теплого одягу. За незвичайним концертом спостерігали близько 10 чоловік з сусіднього селища Кулусук. Глядачі розташувалися в рибальських човнах. І хоча аудиторія була більш, ніж скромна, музиканти викладалися на повну силу.

Відомо, що айсберг, що підходить для виступу, група шукала кілька днів, і навряд чи б впоралася із цим завданням без допомоги місцевих жителів. Гренландці самі відшукали для музикантів невелику, але міцну крижину, яка змогла витримати не тільки чотирьох музикантів групи The Defiled, але і апаратуру.

Після концерту на айсбергу музиканти заявили, що це, мабуть, найбожевільніший концерт, який вони коли-небудь грали. "Бачиш якісь місця в документальних фільмах, але тільки коли потрапляєш туди в реальному житті, то розумієш, наскільки дивовижні і великі ці айсберги. Ми навіть не відчували холоду. А від того, де розташовувалася сцена, просто захоплювало дух", - розповідають музиканти.

Зараз ви читаєте новину «Британська група дала концерт на айсбергу в Гренландському морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути