понеділок, 19 грудня 2011 11:59

Британці роблять вагітні ляльки Кейт Міддлтон

У ляльки-двійника Кейт Міддлтон "виросте" животик. Компанія Arklu, яка вже випустила кілька ляльок, створених за образами Кейт з дня заручин і дня одруження, зараз займається створенням вагітної версії дружини принца Вільяма.

Ляльки-двійники не дуже схожі на Кейт, але це не робить їх менш популярними. Кожна лялька упакована в прозору коробку і доповнена тематичними аксесуарами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон народить у червні

На даний момент виручка від їх продажу вже склала 16000 фунтів стерлінгів. Весь прибуток надходить в улюблені благодійні організації Вільяма і Кейт - RNLI і Help For Heroes.

Представник компанії Arklu заявляє: "Ми отримали безліч запитів на вагітну ляльку-двійника Кейт із США. Також надходить багато запитів на ляльки Піппи Міддлтон".

Королівська родина виступила проти масового виробництва сувенірів, присвячених весіллю принца Вільяма і Кейт Міддлтон, але на ділі ніхто не може заборонити подібні іграшки.

Зараз ви читаєте новину «Британці роблять вагітні ляльки Кейт Міддлтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути