Ексклюзиви
четвер, 08 жовтня 2015 18:33

16 парасольок, які змусять полюбити дощові дні
16

Зонт для шанувальників Ван Гога. Під куполом звичайної чорної парасольки ховається фрагмент картини «Зоряна ніч» великого голландця.
Аеродинамічна парасоля. Спеціальна конструкція парасольки дозволяє їй протистояти поривам вітру швидкістю до 100 км / ч. Парасоля не деформується і не вивертається, як це часто відбувається у вітряну погоду з багатьма парасолями.
Парасолька-hands-free Парасолька Nubrella за допомогою спеціальних кріплень утримується на тілі людини і не вимагає участі рук. З нею зручно кататися на велосипеді, займатися фотографуванням або вигулювати улюблених собак без ризику промокнути.
Парасолька у формі щита. Тайванські дизайнери розробили незвичайну парасольку, в якій замість спиць протягнутий спеціальний трос, що дозволяє складати його особливим чином до розмірів невеликого диска. А унікальна конструкція у формі щита захищає від вітру і бризок.
Веселкова парасолька

Осінь криє в собі багато радісних моментів: вечірнє чаювання з теплою ковдрою, букети з опалого листя і звичайно ж красиві яскраві фото. Правда є одне але - дощі, які можуть зруйнувати плани і зіпсувати настрій.

Щоб радіти будь-якій погоді, пропонуємо вам добірку парасольок, які прикрасять будь-який день, навіть дощовий.

Зараз ви читаєте новину «16 парасольок, які змусять полюбити дощові дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути