Ексклюзиви
середа, 09 жовтня 2013 19:04

Розкішні номери, вишукана кухня і неймовірні пейзажі - 13 найекзотичніших готелів світу
13

Aman Sveti Stefan
Будва. Чорногорія. Це прекрасний вибір для тих, хто хоче помандрувати у часі, так як, по суті, цей острівний комплекс -  середньовічне село. Готель оточений стінами 15 століття. Йому належать 50 номерів, а також будинки, деякі з яких служили місцем відпочинку для чорногорців в 30-х роках. До ваших послуг спа-салони, приватні басейни і чистий гальковий пляж.
Ayana Resort and Spa
Джимбаран, Балі. Балійський курорт з розкішним видом, розташований на самій вершині кручі в містечку Джимбаран. Номери прикрашені місцевими тканинами і предметами ручної роботи у традиційному стилі.Спа-салон - призер конкурсів, приватний пляж, спеціальний дитячий клуб для відпочиваючих з дітьми, кілька басейнів, сім ресторанів.
Casa San Agustin
Картахена, Колумбія

Готель розташований в центрі старого міста Картахена, територія якого знаходиться під охороною ЮНЕСКО. Ідеальне місце відпочинку, де ви зможете погуляти по начищеним до блиску вулицями, потопаючих в квітах. Декор всіх 31 номерів виконаний зі смаком у традиційному стилі: дерев'яні стельові балки, фрески та інші оригінальні автентичні деталі. Будиночки мають свою власну територію і чудовий вид з вікна, а також приватні сади і басейни.
 Four Seasons Safari Lodge Serengeti
Національний парк Серенгеті , Танзанія
Для любителів не тільки добре відпочити, але і при цьому смачно поїсти підійде п'ятизірковий готель- курорт. Номери обладнані за останнім словом техніки: плазмові панелі в кожному номері, кондиціонери, басейн краю якого не видно, територія для сафарі. До ваших послуг 77 номерів, оформлених у старому колоніальному стилі. Крім всіх інших розваг ви зможете здійснити прогулянку на повітряній кулі , влаштувати пікнік або подивитися на тварин на водопої .
The Governor‘s Residence
The Governor's Residence
Янгон, М'янма

Готель знаходиться в тихому місці і буде ідеальним місцем для відпочинку від галасливого міста. Біля водойми і садів, а також шикарними будиночками в колоніальному стилі ви прекрасно відпочинете від погоні за пам'ятками М'янми.

Найбільший путівник світу Fodor's travel guide вибрав 13 найбільш екзотичних готелів з ??більш ніж 4 000 запропонованих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Браконьєри вбили 81 слона

13 дивовижних готелів з ??винятковим сервісом, розкішним розташуванням і чудовими можливостями для відпочинку. Цього року список готелів від Fodor's задовольнить потреби найвимогливішого туриста. Якщо ви готові розщедритися, то вибрати буде з чого: від будинку, розташованого в кручі з шикарним видом на Карибське море до курортів з екстремальним сафарі.

Зараз ви читаєте новину «Розкішні номери, вишукана кухня і неймовірні пейзажі - 13 найекзотичніших готелів світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути