вівторок, 04 жовтня 2016 00:50

За рік смартфон працює повільніше

— Якщо не маєте потреби заходити в інтернет через телефон і користуватися програмами, не купуйте смартфон, — говорить 34-річний Вадим Касьян. Продає мобільні телефони в крамниці "Техно" неподалік центрального вокзалу в Києві.

— Смартфон розрахований на ділових людей, які щогодини перевіряють робочу пошту й працюють у профільних програмах. Або ж на молодь, що сидить годинами в соцмережах і захоплюється іграми. Для людей, які звикли лише приймати дзвінки й писати СМС, смартфон буде незручний. Після ввімкнення він завантажується 1—2 хвилини. Його операційна система раз на кілька місяців оновлюється. Під час цього неможливо зробити дзвінок. Зазвичай на заводі встановлюють якісь програми. Із часом вони забивають пам'ять. І вже за рік пристрій починає повільно працювати. Через великі екрани, систему безпровідного інтернету й блютуз акумулятор смартфона розряджається швидше ніж за два дні.

Зараз ви читаєте новину «За рік смартфон працює повільніше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути