Ексклюзиви
пʼятниця, 21 жовтня 2016 05:55

З рахунків Ірини Возниці зникли гроші на лікування сина

Із двох банківських рахунків 28-річної Ірини Возниці із Запоріжжя зникли 25 тис. грн. Кошти збирала на лікування сина 4-річного Дмитра. У хлопчика — рак крові.

— Дімка боліє з січня. Хвороба протікає важко. Крім лейкозу, приєдналося грибкове враження легенів. Відправили запит у білоруську клініку, звідти прислали рахунок на 75 тисяч доларів. Розуміла, сама не впораюся. Постійної роботи зараз не маю. Підробляю перукарем. Написала оголошення про допомогу в соцмережах. Дала банківські реквізити, — розповідає Ірина Возниця. — Нещодавно на телефоні зник зв'язок. З мобільного подруги подзвонила оператору. Сказав, що мій номер відключали, потім знову відновили. Запідозрила неладне. Одразу зателефонувала в банки, щоб заблокували мої рахунки. Наступного дня взяла виписки. З однієї картки вкрали 10 500 гривень через інтернет. З іншої — 15 тисяч. Зняли через бан­комат. Там є функція, де можна отримати кошти за номером мобільного.

Ірина Возниця — переселенка з Горлівки на Донеччині. До Запоріжжя приїхала 2014-го. Із чоловіком розлучилася.

— Волонтери домовилися з німецьким благодійним фондом про допомогу. Коли знову назбираємо основну суму, обіцяють надіслати 5 тисяч євро, — говорить Ірина. — Чоловік про хворобу сина знає, але не допомагає.

Зараз ви читаєте новину «З рахунків Ірини Возниці зникли гроші на лікування сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути