пʼятниця, 21 листопада 2014 06:50

Убивство даїшника знімали на камеру

У ніч на 19 листопада у Львові двоє чоловіків забили на смерть інспектора ДАІ 26-річного Олега Торбу. Напали напроти будинку №10 на вул. Сихівській. Інспектор відпочивав у тамтешньому кафе "Ред. Найт. Сіті".

– Інспектор і ті двоє сиділи тут, кожен за своїм столиком, – згадує 24-річний Андрій. Уночі 19 листопада теж був у кафе. – З тими двома була ще дівчина. Нічого надзвичайного не відбувалось. Потім вони почали голосно матюкатись. Міліціонер підійшов, зробив зауваження і вийшов на вулицю. Вони пішли слідом.

Чоловіки наздогнали інспектора біля супермаркету "Наш". Почали бити. Подруга нападників усе знімала на відеокамеру. Перестали бити, коли за інспектора заступився один зі свідків. Дорогою до лікарні інспектор помер від крововиливу в мозок.

– Нашим завданням було знайти вбивць максимально швидко, – говорить 31-річний Ігор Зінкевич із громадської організації "Варта 1". – Свідки розказали, що ті двоє були азербайджанцями. Один був одягнений в чорну куртку і футболку з надписом "Азербайджан". Дівчина – українка. Мала дуту білу куртку, світлу шапку з бамбоном, фотоапарат. Ми взяли відеозапис із кафе, фотографії нападників виставили в соцмережах.

Наступного дня двох громадян Айзербайджану затримали. Вони переховувалися у квартирі неподалік. Їм загрожує до 10 років в'язниці.

Цьогоріч Олег Торба одружився. У нього лишилася дружина і 3-місячна дитина.

Зараз ви читаєте новину «Убивство даїшника знімали на камеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути