пʼятниця, 27 листопада 2015 05:00

У гаражі відкопали розчленоване тіло Ольги Сороки

Автор: ФОТО з особистого архіву Ольги Сороки
  20 днів шукали зниклу безвісти студентку Ольгу Сороку з міста Ірпінь під Києвом. Розчленоване тіло виявили поліцейські. Рештки були закопані в двох мішках у гаражі
20 днів шукали зниклу безвісти студентку Ольгу Сороку з міста Ірпінь під Києвом. Розчленоване тіло виявили поліцейські. Рештки були закопані в двох мішках у гаражі

Розчленоване тіло студентки 21-річної Ольги Сороки відкопали поліцейські в гаражі 51-річного Леоніда Мельниченка в Ірпені під Києвом 23 листопада.

У Мельниченка дівчина з чотирма подругами винаймала прибудову до хати. Прожили там рік і чотири місяці. Потім переїхали на іншу квартиру. 4 листопада дівчата прийшли забрати свої речі. Ольга затрималася довше. До ранку не повернулася додому й не вийшла на роботу. Її шукали 20 днів.

Леонід Мельниченко жив з дружиною й братом. Дорослі діти мають власні квартири. Після зникнення дівчини чоловік залишив у дверях записку: "Поїхав на два дні на рибалку". Дружина в той час була у родичів у селі. Коли повернулася, знайшла його повішеним у хліві.

— Льоня нормальний мужик был. Работал обвальщиком м'яса. Всегда помогал нам. Вон два дома построил с братом, чтобы сдавать в аренду, — розповідає сусідка Наталя Безверхня, 50 років. — Що його змусило повіситися, не знаю. У них у дворі постійно повно народу було. Не вірю, що він її вбив.

Ольга Сорока навчалася на четвертому курсі Ірпінської податко­вої академії. Також працювала в Приват­банку консультантом.

— Нову квартиру знайшли ближче до університету і до зупинки транспорту. Коли ми жили в тому будинку, проблем із хазяїном не було Його діти мають свої квартири. Внучка часто приходила, — розповідає Олена, подруга Ольги.

Ольга Сорока родом із селища Степань Сарненського району на Рівненщині.

— Оля з хлопцем недавно розійшлась. Мама казала, що вона сильно переживала через це, — розповідає Марія, двоюрідна сестра загиблої.

Зараз ви читаєте новину «У гаражі відкопали розчленоване тіло Ольги Сороки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути