Ексклюзиви
вівторок, 16 вересня 2014 05:10

Суд вдруге відпустив бойовика

Київський райсуд Харкова 13 вересня відпустив під особисте зобов'язання антимайданівця 28-річного Гната Кромського на прізвисько Топаз. Його звинувачують в організації масових заворушень у столиці, незаконному заволодінні транспортним засобом і посяганні на територіальну цілісність України.

Вперше Кромського затримали 28 березня, перебував під домашнім арештом. За тиждень утік. 25 квітня його затримали працівники СБУ, посадили в ізолятор.

— Я не понимаю и не принимаю такого решения, — каже про рішення суду міністр внутрішніх справ 50-річний Арсен Аваков. — Негідника Топаза ми ловили двічі. Після першого разу суд посадив його під домашній арешт. Він утік, брав участь у підпалі Харківської обласної адміністрації, захваті Луганського СБУ, воював у банді Гіркіна. Ми знову його спіймали, повернули в ізолятор. І знову суд його звільнив. Я все розумію, але всьому є межа. Це дурість, помилка і б...дство.

 

Зараз ви читаєте новину «Суд вдруге відпустив бойовика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути