Ексклюзиви
вівторок, 17 січня 2017 06:00

"Ще до війни був не зовсім врівноважений. Чіплявся до людей, затівав бійки"

Автор: ФОТО З САЙТА www.vk.com
  Назарій Угрин із села Джурків Коломийського району на Івано-Франківщині захоплювався футболом. Грав за місцевий клуб ”Нива”
Назарій Угрин із села Джурків Коломийського району на Івано-Франківщині захоплювався футболом. Грав за місцевий клуб ”Нива”

6 січня в селі Джурків Коломийського району на Івано-Франківщині поховали 20-річного Назарія Угрина. 3 січня його вдарив ножем 45-річний Василь Гуцул. Влучив у вену. Угрин помер від крововтрати.

— Того вечора Назар поїхав із чотирма друзями в сусіднє село Турка на дискотеку. Хлопці зайшли в бар "Імперія", а він залишився на вулиці покурити. За хвилину побачили, свариться з якимось чоловіком. Його друг Роман Дрозд вийшов розборонити. Назар уже тримався за груди. Лише сказав: Ром, Ром, і впав, — розповідає однокласниця Юлія Демчук, 20 років.

Один із друзів Назара навчався на медика. Намагався зупинити кровотечу. "Швидка" приїхала за годину. Втратив багато крові. Шукали донорів. Мав рідкісну другу групу з мінусовим резусом. Підключили до апарата штучного дихання. Все марно. Пізніше лікарі сказали: з таким пора­ненням не виживають. Назара один раз вдарили ножем у підключичну вену.

Назарій Угрин закінчив технічний коледж у Коломиї. Працював торговим агентом. Грав у місцевому футбольному клубі "Нива".

— Гуцул живе в Турці. Кажуть, був у АТО. Там утратив ногу. Чи обморозив, чи поранення отримав. Довелося ампутувати. Тепер ходить на протезі, — продовжує Юлія. — Назар із ним не був особисто знайомий. Чому посварилися, ніхто не знає. Гуцул теж мовчить.

— Ще до війни Василь був не зовсім врівноважений. Чіплявся до людей, затівав бійки, — додає 59-річний Степан Глинянюк, тренер Назарія Угрина. — А після повернення став геть неконтрольований.

Василь Гуцул заперечує свою вину.

Зараз ви читаєте новину «"Ще до війни був не зовсім врівноважений. Чіплявся до людей, затівав бійки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути