вівторок, 01 березня 2016 00:40

"На асфальте валялись мертвые тела"

28 лютого в Миколаєві співробітник поліції 23-річний Валерій Агаджанов автомобілем БМВ на великій швидкості врізався у припарковану на узбіччі "Газель". Аварія сталася на просп. Леніна близько 6:00. На місці загинули пасажири іномарки 27-річні Катерина Деркач і Ольга Белякова, 24-річний Олександр Іванець і Сергій ­Королюк, 25 років. Водія з численними травмами відвезли в лікарню.

— Удар был такой силы, что в припаркованных машинах сработала сигнализация. Через несколько минут завыли сирены полиции, "скорой", пожарки. "Газель" на газу. Боялись, чтобы не бахнуло. На асфальте валялись мертвые тела, — розповідає Валерій Горков із Миколаєва. — Дівчина лежала з одного боку тротуару, ще двоє були на газоні. Від машини лишилася купа металу. Бік автівки від водія рознесло на щепки. Скрізь кров і шматки металу.

— Ночь перед ДТП девушки провели в ночном клубе "Каприка", — розповідає Іванна, знайома дівчат. Свого прізвища не називає. — Вони щосуботи відпочивали в тому клубі. І цього разу прийшли вдвох. Танцювали й фотографувалися майже до ранку. Випили по легкому коктейлю. Хлопців із ними не було в клубі. Думаю, вони сіли в БМВ потім. Їх мали підвезти.

Ольга Белякова була студенткою Національного університету кораблебудування ім. Адмірала Макарова. Ганна Деркач працювала адміністратором у весільному агентстві в Миколаєві. Олександр Іванець та Сергій Королюк раніше працювали слідчими в Заводському райвідділку міліції міста. Звільнилися 2014 року.

Водій Валерій Агаджанов — старший лейтенант поліції, командир взводу батальйону поліції охорони. Результати аналізів на вміст алкоголю в крові ще невідомі. Йому загрожує до 10 років в'язниці. Справу розслідує прокуратура.

Зараз ви читаєте новину «"На асфальте валялись мертвые тела"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути