вівторок, 24 травня 2016 06:35

"Дівчат колов перснем із трьома шипами"

У місті Кам'янець-Подільський Хмельницької області затримали чоловіка. Він поранив у сідниці 10 жінок. Вечорами з 27 квітня до 12 травня підходив до них ззаду і колов невідомим предметом нижче пояса.

— Страшно було виходити на вулицю ввечері. Він полював десь із 20:00 до 23:00 у районі водолікарні, рацсу та біля бару "Скіф". Тихенько підкрадався ззаду та штрикав чимось у попу, — розповідає 27-річна Юлія Чистяк із ­Кам'янця-Подільського.

— Одна з потерпілих на вулиці впізнала його і сказала про це друзям. Ті почали переслідувати. Він заховався в дитячій поліклініці. Коли вистрибував із вікна туалету, поліція його схопила. Дівчат колов перснем із трьома шипами. Десь його викинув, коли тікав. Можливо, змив у туалеті, — розповідає 33-річний Володимир Негуляєв із Кам'янець-Подільського міськвідділку поліції. — Зараз поранені жінки проходять медикаментозну антиснідову ­програму. У підозрюваного теж взяли аналізи на ВІЛ-інфекцію, гепатит та інші інфекції. Результати будуть за місяць.

Чоловіку 38. До міста переїхав із Криму позаторік. Раніше був судимий за крадіжки й нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті. За напади йому загрожує до семи років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «"Дівчат колов перснем із трьома шипами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути