пʼятниця, 23 вересня 2016 07:00

Директора міжнародної компанії вбили на пробіжці

Автор: ФОТО З САЙТА www.trademaster.ua
  Павла Зможного вбили неподалік його будинку. Це зробили кілька осіб, припускають у поліції
Павла Зможного вбили неподалік його будинку. Це зробили кілька осіб, припускають у поліції

По обіді 19 вересня у селі Крушинка Васильківського району на Київщині застрелили 42-річного Павла Зможного. Директора німецької компанії "Капарол" в Україні вбили на пробіжці, неподалік котеджного містечка, де мешкав. Тіло знайшов сусід.

Поряд із загиблим лежали шість гільз калібру 7,62 мм.

— На тілі чоловіка виявили три вогнепальні поранення. Яке саме стало смертельним, визначить експертиза, — говорить Микола Жукович із Київської обласної поліції.

— Незадовго до нападу говорили з Павлом. Розповідав, що йому по­грожують. Поліція про це знала. Півроку тому на юриста компанії напали невідомі. Кілька разів ударили ножем. Нічого не взяли — ні грошей, ні документів. Дивом залишився живий. Винуватців досі не знайшли, — каже 36-річний Олексій Гончаренко з "Блоку Петра Порошенка". — У квітні Павло потрапив в аварію. Неподалік офіса компанії його авто протаранив ­КамАЗ. Кілька тижнів пролежав у комі. Поруч із ним постійно була дружина.

20 вересня за селом оперативники знайшли покинуту "Газель".

— Імовірно, машину лишили вбивці. Її перевіряють слідчі й експерти. Припускаємо, що діяла група з кількох осіб. Слідство розглядає можливі версії. Серед них — професійна діяльність чоловіка, — розповідає Микола Жукович.

"Капарол" — міжнародна компанія з виробництва та продажу фасадних та інтер'єрних фарб, штукатурок, систем теплоізоляції будівель. Головний офіс фірми розташований у Німеччині. Має представництва по всьому світу.

Зараз ви читаєте новину «Директора міжнародної компанії вбили на пробіжці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути