пʼятниця, 01 липня 2016 05:35

"Цікавилася моїми ліками від серця. Питала, яка доза — смертельна"

Автор: ФОТО З архіву Олексія Омельченка
  Киянин Олексій Омельченко під час відпочинку у Римі 2012 року. Нині працює лікарем-педіатром у кількох приватних клініках столиці. Від колишньої цивільної дружини вимагає зробити додатковий тест на батьківство. Хоче встановити, хто батько її 2-річного сина Марка
Киянин Олексій Омельченко під час відпочинку у Римі 2012 року. Нині працює лікарем-педіатром у кількох приватних клініках столиці. Від колишньої цивільної дружини вимагає зробити додатковий тест на батьківство. Хоче встановити, хто батько її 2-річного сина Марка

— Я 40 тисяч гривень віддав Марії на ремонт її однокімнатної квартири. Ще на 20 тисяч купив туди меблів. Минулого тижня їздив у будівельний супермаркет брати їй гардини. Але Маша вимагає від мене ще грошей. Щомісяця пересилаю їй по 6 тисяч гривень. Вона хоче 10, — каже киянин 43-річний Олексій Омельченко. Зустрічаємося в ресторані у центрі столиці. Чоловік замовляє смузі (густий напій, приготований збиванням у блендері до стану пюре ягід чи фруктів з додаванням соку або молока. — ГПУ) за 50 грн.

Олексій працює педіатром у кількох приватних клініках міста. Живе сам у власній 3-кімнатці в ­мікрорайоні Сирець. Три роки тому в нічному клубі познайомився з Марією Романовою, 36 років.

— Маша розповідала, що хоче мати родину й дітей. Мене це зачепило. Почали жити разом у квартирі моїх батьків на Сирці. Дуже швидко вона завагітніла. Я наполягав, щоб зробила аборт. Не вірив, що це була моя дитина. Хоча ми й жили разом, Марія продовжувала ходити на побачення з іншими чоловіками. Додому поверталася о 3:00. Кавалери дзвонили їй навіть уночі. Якось мені зателефонувала подруга Маші. Сказала, що та цікавилася моїми ліками від серця. Питала, яка доза — смертельна. Попередила, щоб я нічого вдома не куштував. Два місяці не їв удома. Пив лише мінеральну воду з пляшки. Приносив з собою. Одного разу почув розмову Марії з попереднім чоловіком. Докоряв їй, що не приїжджає до доньки від першого шлюбу. Тоді в мене була відпустка. Запропонував їй поїхати відпочити. Вона не захотіла. Вимагала гроші готівкою. Коли не дав, пішла від мене. По речі хотіла заїхати пізніше. Та вислав їх "Новою поштою".

Олексій і Марія прожили три місяці. Аборт жінка не зробила. У березні 2014 року народила сина Марка.

— Я відмовився визнавати батьківство. Маша подала в суд. Мене записали батьком дитини і змусили платити аліменти. З сином бачуся раз на місяць. Дивує, що Марку вже два з половиною роки, а він не говорить. Якось прийшов на його день народження. Маша влаштувала мені істерику. Мовляв, чого з'явився без запрошення. Я ж просто хотів побачити дитину.

Все одно сумніваюся, що Марк мій син, — ­продовжує. — Хочу, щоб ДНК-експертизу провела серйозна міжнародна лабораторія. Але Маша не погоджується. Бо після призначення аліментів робили таку. Зайшов напівп'яний лікар у брудному халаті. Дістав ватні палички, взяв у нас аналізи слини. Поклав у брудний конверт. Навіть ручки не мав, щоб підписати його. За цим аналізом мене визнали батьком.

— Маша завжди цікавилася забезпеченими чоловіками. Хотіла народити дитину від багатого й сидіти вдома. Майже не працювала. Колись давно робила мерчендайзером (товарознавець, людина, що представляє компанію в торговельних мережах. — ГПУ), — каже друг родини Денис.

— Він залишив мене саму з дитиною. Більше нічого про цього чоловіка сказати не можу, — говорить Марія Романова. Від розмови відмовилася.

Зараз ви читаєте новину «"Цікавилася моїми ліками від серця. Питала, яка доза — смертельна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути