пʼятниця, 15 квітня 2016 07:50

"Яна знайшла в гаражі пакети з розчленованою донькою"
2

Софію Амандій із Кіровограда убив і розчленував у себе в гаражі хрещений Сергій Шипулін
Фото: ФОТО З САЙТА www.odnoklassniki.ru
Сергій Шипулін із Кіровограда два місяці лишатиметься під вартою. У суд ніхто з його родичів не прийшов

— Мама не плакала, она завывала от боли и жалости. На это никто спокойно не мог смотреть. Металась возле тех пакетов с тельцем дочери. Потом приехала полиция. Сначала ведь заявили о пропаже девочки. Ее крестный с места происшествия сбежал. Сначала упаковал все части тела и разложил по целлофановым пакетам в гараже. Потом сказал родителям Сонечки, что поедет поищет ее на велосипеде. И, конечно же, они его отпустили, — розповідає Дарина з Кіровограда. Просить не вказувати її прізвище.

8 квітня 39-річний Сергій ­Шипулін із Кіровограда убив і розчленував свою ­хрещеницю 7-річну Софію Амандій. Того дня вона з батьками Яною і Павлом гостювала в нього. Дорослі смажили шашлики, дитина гралася у дворі.

— Чоловіки сіли за стіл, випили по кілька чарок. Тоді Сергій сказав, що покатається на велосипеді з Софійкою. Потім вийшов із гаража з закривавленими руками. Сказав, що нутрію зарізав. Батьки помітили зникнення доньки. Поки кум нібито шукав Софійку на вулиці, мама стала гукати у дворі. Саме вона знайшла в гаражі пакети з розчленованою донькою, — продовжує Дарина.

У будинку стояв рюкзак Сергія Шипуліна. У ньому лежали блокноти з окультними знаками. Серед них — договір із сатаною. Нібито він уклав угоду з нечистою силою до 2066 року. За цей час повинен убити кілька людей і себе. Обрав трьох дітей для диявола: це загибла Софія, його власний син Дмитро і ще один хрещеник — Олександр.

Поліція оголосила Шипуліна в розшук. Він утік із ножем, яким зарізав дитину.

— У його блокноті записано, що ніж набирає сили з кожним наступним убивством. Удома влаштували засідку. Шипулін повернувся близько другої ночі. Поліцейським довелося застосувати силу і скрутити його, бо чинив опір. Ще й стріляли в повітря. При затриманні Шипулін усе розповідав, вину визнавав. А вранці почав говорити, що нічого не пам'ятає, — каже Дарина.

Сергій Шипулін раніше продавав будівельні матеріали. Звів двоповерховий дім, купив дві машини.

Має двох синів від різних шлюбів. Перша дружина зі старшим сином живуть окремо. Молодший 4-річний Дмитро із матір'ю кілька днів тому переїхали з дому Шипуліна.

Торік чоловік став банкрутом.

— Будинок у них дуже великий. Усе доглянуто. Останнім часом Сергій працював охоронцем. Його підкосило банкрутство бізнесу. Шипуліна часто бачили під дією наркотиків. За два тижні до вбивства став дуже нервовим. Кричав на дружину й сина, — додає Дарина.

Сергія Шипуліна триматимуть під вартою протягом 60 діб без права внесення застави. Ніхто з його рідних на суд 11 квітня не прийшов. На засіданні він говорив, що йому потрібне медичне обстеження.

— За злочин чоловікові загрожує 15 років тюрми або довічне ув'язнення. Буде проведена судово-психіатрична експертиза, яка визначить його стан на момент убивства. Якщо визнають неосудним, потрапить у лікарню і за кілька років може звідти вийти, — каже Оксана Звенигородська з Кіровоградської обласної прокуратури.

Софію Амандій поховали 12 квітня.

— Дівчинка навчалася в першому класі. Займалася танцями, у спортивних секціях. Була дуже талановита, добра, чемна, життєрадісна. Батьками залюблена — завжди одягали як із голочки, виховували добре. У неї є молодший братик 4-річний Артемко. Соня дуже його ­любила, — розповідає знайома родини Ірина Закернична.

Зараз ви читаєте новину «"Яна знайшла в гаражі пакети з розчленованою донькою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути