середа, 04 січня 2017 07:00

8-місячна Ярослава Полежака загинула в аварії

27 грудня у Харкові на Кільцевій дорозі у ДТП потрапила родина Полежак. Їхнє авто "ВАЗ-2102" протаранив 36-річний Павло Мороз. Був за кермом "Тойота Прадо". Загинула 8-місячна Ярослава Полежака. Її батьків — 35-річну Діану й Олександра, 38 років, забрали до лікарні. Чоловік помер уночі 28 грудня.

— Водій "Прадо" їхав по Кільцевій дорозі. На світлофорі стукнув "Жигулі" й "Фольксваґен", — розповідає 46-річний Олег Никоненко з обласної поліції. — Один із водіїв отримав перелом ребер, ноги та закриту черепно-мозкову травму. Люди кинулися йому на допомогу, водій джипа спробував утекти. І на повній швидкості протаранив авто, в якому їхала родина Полежак. За кермо "Тойоти" водій сів напідпитку. У його крові виявили 1,7 проміле алкоголю, що в пять разів перевищує норму (1,3 проміле — це середній ступінь сп'яніння. При 0,3 проміле сідати за кермо не рекомендують. — ГПУ).

— У Діани серйозна травма голови, забої внутрішніх органів. Зараз лежить у нейрохірургії. Незабаром мають перевести в реанімацію. Постійно має бути під наглядом. Про те, що втратила доньку й чоловіка, не зізнаємося. Боїмося, що це негативно вплине на її стан, — каже Дмитро Полежака, брат загиблого.

Родина мешкала у селищі Вільшани Дергачівського району на Харківщині. Діана Полежака — в декретній відпустці. Олександр був архітектором та дизайнером меблів у Харкові.

Водія взяли під варту без права внесення застави.

Зараз ви читаєте новину «8-місячна Ярослава Полежака загинула в аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути