понеділок, 23 листопада 2015 05:05

Водій асенізаторної машини користується "Санексом"

— Клієнтам наголошую: вигрібна яма — не гумова. Її постійно треба перевіряти, вчасно викачувати. Машину замовляти заздалегідь, бо працюємо за записом. Люди ж дзвонять, коли нечистоти вже по двору течуть, — розповідає львів'янин 45-річний Василь Мосієнко. 10 років є водієм асенізаторної машини.

— Люди не розуміють, що постійне викачування ями вбиває її праце­здатність, — каже. — Мій сусід вирішив цю проблему раз і назавжди. Купує "Санекс", заливає в яму й не має жодного клопоту. Останні півроку я й сам ним користуюся. Обслуговування ями обходиться у 30 гривень щомісяця.

Біопрепарат "Санекс" перетворює побутові відходи на рідину без запаху. За три місяці постійного використання рідину викачують насосом на газон.

Біопрепарати "Санекс" можна придбати в будівельних магазинах або замовити на сайті www.t-klio.dp.ua. Попитом користуються "Санекс Біо Дрен" та "Санекс Універсал".

— Жартуємо, що в нас є новорічна традиція — за годину до свята чис­тити каналізацію, — розповідає 29-річна Марія Галос із Тернополя. — Позаторік така проблема сталася в мами. Вода стояла у ванній, умивальниках, унітазі. Знайомий сантехнік порадив "Санекс Біо Дрен". Після того запасаємося, користуюся ним регулярно.

У листопаді всі покупці "Санексу" отримують подарунки. Між ними наприкінці місяця проведуть лотерею — переможцю подарують дорожній фен.

Зараз ви читаєте новину «Водій асенізаторної машини користується "Санексом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути