Ексклюзиви
понеділок, 05 грудня 2016 06:10

Техніку скуповують до підвищення цін

— Долар почав рости. Ясно, що ціни потягнуться за ним. А з нового року ще й інфляція може бути через збільшення зарплат. Я трохи зібрав коштів. Купив міні-трактора ще за старою ціною. Вирішив, зараз саме час придбати, аби гроші не пропали. Тепер вирішив взяти сівалку, — розповідає 58-річний Анатолій Шевченко із Погребища на Вінниччині. Приїхав до магазину техніки "Азимут".

— До весни буде час підготуватися. Освоїти тракторець і навісне до нього, — продовжує чоловік. — Він у мене вже тиждень працює. Катаюся в ліс по дрова. Торік газ перестав палити. Тепер ще й на дрова тратитися не буду.

Міні-трактор із причепом перевозить до 1,5 т вантажів. По дорозі їде зі швидкістю 20–25 км/год.

— Усе навісне обладнання є доступним у широкому асортименті. Маємо причепи різної величини, форми та кольору. Кожен обирає для своїх потреб і на свій смак, — каже менеджер із продажу сільськогосподарської техніки 40-річний Василь Кеба з Вінниці. — Міні-трактори прості у використанні. Коробка передач має шість швидкостей уперед і дві назад. Для контролю є датчики температури двигуна, тиску мастильної системи. Надаємо покупцям безкоштовну консультацію телефоном і забезпечуємо виїзд спеціаліста.

Детальну інформацію можна отримати в магазині товариства "Азимут" за адресою: м. Вінниця, вул. Брац­лавська (Островського), 69

тел.: 0(67) 431 08 34, 0(96) 388 44 00, 0(432) 27 55 49

Зараз ви читаєте новину «Техніку скуповують до підвищення цін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути