пʼятниця, 20 травня 2016 05:20

"Санекс" позбавляє від зустрічі з асенізатором

46-річний Петро Цимбалюк із села Зимна Вода Пустомитівського району Львівської області півтора року вигрібну яму очищує біопрепаратом "Санекс". За цей час жодного разу не викликав асенізаторну машину.

— Два роки працював в Італії на будівництві. Дружина щомісяця викликала комунальників, аби почистили вигрібну яму. Добре платила. Вони її переконували, що викачувати відходи потрібно дуже часто, аби мул не збирався на дні і стінках ями, — розповідає. — Насправді не лише викидала гроші на вітер, а й завдавала шкоди вигрібній ямі. Жінка нарікала: "Щойно відкачали яму, через два тижні знову повна". При викачуванні стіни та дно ями підсихають і покриваються жировою плівкою. Рідина не може зійти у дренаж.

Біопрепарат "Санекс" для вигрібних ям і вуличних туалетів переробляє продукти життєдіяльності, харчові залишки й жири на рідину. При цьому очищуються стіни та дно вигрібної ями — відновлюється корисний об'єм. Рідина вільно поглинається землею.

Біопродукти очищають також каналізаційні та стічні труби. Великим попитом серед господинь користується "Санекс Комплекс" у вигляді таблеток. Досить покласти одну в туалетний бачок раз на місяць — проблем зі стоком не буде.

Біопрепарати "Санекс" можна ­придбати у супермаркетах, роздрібних магазинах, а також на сайті http//: t-klio.dp.ua.

У травні всі покупці отримають потрібні та корисні подарунки.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс" позбавляє від зустрічі з асенізатором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути