понеділок, 05 грудня 2016 05:30

"Санекс" найчастіше замовляють на Новий рік і Різдво

— Два роки тому захворіла на алергічний дерматит. Лікарі заборонили користуватися домашньою хімією. Знайома порадила ­натуральні біо­препарати "Санекс". Відтоді використовую лише їх, — розповідає тернополянка 38-річна Галина Пікус.

— Щоразу фірма-виробник пропонує корисні новинки. Останній раз купила "Санекс Клін" і "Санекс Нейтралізатор Плісняви" — засоби для прибирання у квартирі та видалення плісняви.

Біопрепарати можна придбати в магазинах, замовити по телефону чи на сайті http://t-klio.dp.ua. Працюють без вихідних.

— Найбільше клієнтів маємо в період новорічно-різдвяних свят. Тому вирішили постійно бути на зв'язку. Намагаємося вникнути в кожну ситуацію, — кажуть в офіційному представництві ТМ "Санекс" в Україні. — "Санекс Комплекс" — таблетки, які закладають у туалетний бачок, чистять каналізаційний стік і вигрібну яму. Клієнтам, які використовують іонообмінні фільтри для очистки води, пропонуємо "Санекс RO Septix". Працює, коли у стічних водах є надлишок солей. Для вигрібної ями маємо спеціальний порошок "Санекс" для переробки органічних відходів. "Санекс Біо Дрен" і "Санекс Універсал" вирішують проблему забитих труб.

У грудні доставку біопрепаратів Укрпоштою оплачує ТМ "Санекс".

Зараз ви читаєте новину «"Санекс" найчастіше замовляють на Новий рік і Різдво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути