пʼятниця, 30 вересня 2016 06:10

Із "Санексом" не потрібно платити асенізатору

— Маю постійного клієнта. Бере набір біопрепаратів — для вигрібних ям і вуличних туалетів, "Санекс Універсал". За містом має дачу. Каже, уже забув, коли асенізатора викликав, — розповідає львів'янин 36-річний Максим Колоднюк, власник магазину будматеріалів та побутової хімії.

— "Санексом" потрібно користуватися щомісячно. Тоді природні явища не страшні. Коли йдуть дощі, не потрібно викачувати воду з вигрібної ями. З біопрепаратом вона сходить сама. Якщо виникла потреба — верхній шар викачують насосом на газон. Ним підливають дерева, квіти. Засіб — натуральний, здоров'ю не шкодить.

При використанні "Санексу" немає необхідності робити перерву на зиму. В холодній воді швидко накопичуються жирові засмічення, утворюються пробки. Тому на ринку з'явився новий засіб — "Санекс RO — Septix". Працює у складних та жорстких умовах — якщо у воді підвищений вміст солей або використовують іонообмінні фільтри.

Чим радите прочищати забиті труби в каналізації?

— Найкраще підійде "Санекс Універсал". Але його потрібно правильно використовувати. Перші п'ять днів — по 100 мілілітрів. Розчин роблять за інструкцією. Потім 100 мілілітрів на місяць — тобто наступні 500 мілілітрів вистачить на п'ять місяців. Дедалі частіше люди відмовляються від механічної очистки каналізації. Вона пошкоджує труби. Шукають біопрепарати, що не містять хімії.

При замовленні біопрепарів на сайті http://www.t-klio.dp.ua у жовтні троє покупців отримають у подарунок рушники й халат, за підсумками лотереї.

Зараз ви читаєте новину «Із "Санексом" не потрібно платити асенізатору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути