Ексклюзиви
вівторок, 27 вересня 2016 17:57

Жінка потрапила під потяг біля своєї дачі

Жінка потрапила під потяг біля своєї дачі

26 вересня на залізничному перегоні Калинівка – Вінниця неподалік села Сальник Калинівського району загинула 76-річна жінка. Пенсіонерка потрапила під колеса швидкісного електропотягу сполученням Київ – Рахни. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

"Близько 17.30 до поліції надійшло повідомлення від диспетчера залізничної станції Калинівка, що під колеса швидкісного електропотягу потрапила жінка. Від отриманих тілесних ушкоджень літня потерпіла загинула на місці пригоди. Нею виявилась самотня вінничанка, яка поверталась з дачі", - розповів начальник Калинівського відділу поліції Петро Скічко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіткнулися два потяги: близько сотні постраждалих

За словами очевидців, пенсіонерка не встигла перебігти залізничну колію перед електропотягом.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту. За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 33-річного Олександра Щербенка із села Мошурів Тальнівського району на Черкащині збив потяг. На станції Воловець Закарпатської області чоловік вийшов на залізничну колію й задивився на поїзд, що їхав. Тим часом з іншого боку рухався ще один. Криків машиніста й сигналів потяга Щербенко не почув.

Зараз ви читаєте новину «Жінка потрапила під потяг біля своєї дачі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути