неділя, 02 жовтня 2016 17:54

Замінували одеський Будинок профспілок

Автор: УНІАН
 

Одеську поліцію повідомили про замінування території Будинку профспілок. На Куликове поле нікого не пускають.

"О 15.40 на спецлінію "102" надійшло повідомлення від невідомого про те, що Куликове поле і Будинок профспілок заміновані. На місце виїхала слідчо-оперативна група, фахівці вибухотехніки, кінологи. Місце оточене співробітниками поліції. Проводиться перевірка", - розповіла Дарина Ярчук, спеціаліст відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Біля Куликового поля зібралося кілька десятків людей. Вони заявляють, що прийшли вшанувати пам'ять тих, хто загинув у Будинку профспілок 2 травня 2014 року. Зараз вони проводять мітинг біля оточення поліції. Принесли розтяжку з написом: "2 травня 2014 року сталося масове вбивство одеситів. Вимагаємо притягнути вбивць до суду".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомий попередив про "замінування" всіх станцій метро у столиці

Також присутні мають з собою прапори Одеси і чорні кулі. На Куликове поле прибули представники патріотичних організацій, які періодично скандують "Слава Україні". Опоненти відповідають: "Не забудемо, не пробачимо!". Дехто вигукує: "Бандерівські біси, геть з Одеси".

Опонентів розділяє ланцюг правоохоронців.

Нагадаємо, 2 травня 2014 року в Одесі в результаті масових заворушень за участю проросійських і проукраїнських активістів загинуло 48 осіб. Постраждали близько 300 людей.

Зараз ви читаєте новину «Замінували одеський Будинок профспілок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути