субота, 03 жовтня 2015 19:41

Захарченко ще не віддавав наказ про відміну "фейкових" виборів – Жебрівський

Захарченко  ще не віддавав наказ про відміну "фейкових" виборів – Жебрівський
Фото: 112.ua

Поки немає наказу "глави" т. н. "ДНР" Олександра Захарченко про скасування "виборів в ДНР". Про це в ефірі телеканалу "Україна 112" заявив глава військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Поки такого наказу від Захарченко немає", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Франції Франсуа Олланд на зустрічі глав "нормандської четвірки" заявив, що вибори на Донбасі повинні бути узгоджені з українською стороною і в підсумку проведені за законами України.

У свою чергу президент України Петро Порошенко заявив, що вибори в деяких районах Донецької та Луганської областей відбудуться після погодження внесення змін у відповідні розділи українського законодавства.

Лідери самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" заявляли раніше про намір провести свої "вибори" 18 жовтня і 1 листопада. Порошенко заявляв про те, що таке "фейкове волевиявлення" ставить під загрозу мінський процес.

 

Зараз ви читаєте новину «Захарченко ще не віддавав наказ про відміну "фейкових" виборів – Жебрівський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути