пʼятниця, 06 травня 2016 17:40

Захарченко подарував "Моторолі" квартиру без стін і ремонту
7

Голова самопроголошеної ДНР Олександр Захарченко подарував нові квартири бойовикам "силових структур" угруповання. Перша видача ключів від нового майна відбулася 6 травня.

Про це повідомляє сепаратистський сайт.

Захарченко зазначив, що в нових квартирах немає ремонту і стін, тому запропонував бойовикам зробити ремонт за кошти угруповання.

"Так як ви сьогодні перші, хто отримав квартири у Донецькій Народній Республіці, я дав наказ за вашим бажанням зробити повністю стіни і перегородки, це все зробиться за рахунок держави", - сказав він.

Серед власників нових квартир виявився командир незаконного збройного формування "Спарта" Арсеній Павлов, відомий за прізвиськом "Моторола".

 
  Бойовик "Моторола"
Бойовик "Моторола"

За словами лідера бойовиків, бажаючих безкоштовно отримати квартиру в Донецьку багато і серед співробітників так званих "міністерств".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуючись до параду, бойовики ДНР зіпсували асфальт

"Ця програма не буде закінчуватися, тому що потребуючих і бажаючих отримати квартири не тільки з військовослужбовців, а й міністерства МВС, МДБ, МНС, велика кількість. Плануємо близько 2000 квартир видати", - заявив Захарченко.

 
 

Як уточнив так званий "міністр оборони ДНР" Володимир Кононов, для видачі ключів від квартир було розглянуто близько 500 кандидатур, а вибрано лише 25.

 

Нагадаємо, вчора бойовики провели в Донецьку репетицію "параду".

Зараз ви читаєте новину «Захарченко подарував "Моторолі" квартиру без стін і ремонту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути