середа, 06 квітня 2016 15:58

За місяць полтавські патрульні виїхали на 200 сімейних сварок

За місяць полтавські патрульні виїхали на 200 сімейних сварок
Фото - Леся Іванусь

Нові патрульні Полтави підбили підсумки роботи за місяць. Найбільше було викликів на сімейні сварки — більше двох сотень. Також найчастіше боролися із п'яними за кермом.

"Люди дзвонять на службу 102 і скаржаться, що бачили нетверезих водіїв. Цю інформацію одразу ж перевіряємо. Та співпраця дуже ефективна. Також люди почали активно підходити на вулиці і просити допомоги. Вчора близько 21.00 на вулиці Ватутіна до патрульних звернувся чоловік, який поскаржився, що на нього напали. Забрали гроші і телефон. Чоловіка запросили в салон авто. Одночасно опитували потерпілого і передавали опис злочинця по рації. Авто зі грабіжниками знайшли за півгодини. В салоні були речові докази. Грабіжників - троє. Намагалися втекти, тому довелося застосувати наручники"- розповів Віталій Мельничук, керівник Полтавської патрульної поліції.

Найбільш небезпечним за злочинністю поліцейські називають мікрорайон Мотель. ДТП найчастіше трапляються в районі зупинки "Зигіна" і на перехрестях вулиць Красіна і Матвієнка.

"Одна з проблем — нестача дорожніх знаків. Також - низька культура водіння. Коли є патрульний автомобіль, всі їздять, як треба, коли ж немає — водії правилами нехтують", - зазначив Мельничук.

Нагадаємо, в Полтаві нові патрульні заступили на службу 5 березня.

Зараз ви читаєте новину «За місяць полтавські патрульні виїхали на 200 сімейних сварок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути