вівторок, 17 лютого 2015 13:13

З Черкас у батальйон "Дніпро-1" передали британський "Крайслер"

З Черкас у батальйон "Дніпро-1" передали британський "Крайслер"
фото procherk.info

Сьогодні на Соборній площі Черкас волонтери передали автомобіль "Крайслер" та теплі речі для бійцій у зону АТО.

Автомобіль був наданий організацією "Євромайдан-Лондон" та українською громадою Манчестера за підтримки благодійного фонду АТО, який представляє депутат Черкаської обласної ради Олександр Олійник. Пише "Прочерк".

Це – вже не перший автомобіль, що благодійний фонд передає в АТО. Минулого тижня організація передавала автомобіль добровольчому батальйону ОУН (авто було надане американською діаспорою). Автомобіль легше привезти з-за кордону, бо так він виходить дешевше і для зони АТО вони не розмитнюються.

"На Сході бійці дуже потребують техніки, бо її життя на лінії фронту – коротке. Сьогодні наш автомобіль наповнений і куртками для снайперів, яких не бачить тепловізор, і спеціальними штанами, в яких можна сидіти в снігу, бо вони і не промокають, і не горять. Також маємо теплі светри, шкарпетки, усе, що потрібно бійцям", – показує речі Олександр Олійник.

Присутні бійці батальйону "Дніпро-1" подякували голові облради, депутату та всій діаспорі за надану допомогу.
"Незрозуміло, скільки зможе прожити в зоні АТО цей автомобіль, але він зробить багато добрих справ. Деякі витримують там по півроку, а деякі живуть мало. Автомобіль зможе доставляти до нульової лінії сімох осіб і звідти забирати в тил стільки ж поранених", - каже боєць Костянтин "Литовець".

 

Зараз ви читаєте новину «З Черкас у батальйон "Дніпро-1" передали британський "Крайслер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути