вівторок, 31 травня 2016 18:47

В Хмельницькому викрали 223 миші

В Хмельницькому викрали 223 миші

З лабораторії Хмельницької станції переливання крові вкрали 223 миші, вартістю 6690 гривень.

"В 6 вечора до мене зателефонував охоронець, сказав, що викрали мишей. Поки він оглядав територію лікарні, грабіжники зламали замок та повідкривали клітки. Точно можу сказати, їх було декілька. Одна людина просто фізично не встигла б так швидко відкрити клітки та винести тварин. Я впевнений, що це зробив хтось зі своїх. Крадії знали коли охоронця не буде та які саме мають бути контейнери, що б винести їх.", - повідомляє головний лікар Ярослав Столяр.

Викрадені миші - породисті, їх спеціально розводили для лабораторних досліджень. Тварин можна придбати тільки на одній столичній фермі. Одне таке мишеня коштує 30 гривень.

"Миші мають жити в спеціальних просторих клітках. Якщо для них буде мало місця, вони з'їдять один-одного. Також тваринам необхідно щоденно давати певний комплекс вітамінів. Якщо грабіжники не дотримуватимуться цих правил, миші помруть", - розповідає Столяр.

По даному факту відкрито кримінальне провадження. Злочинцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Чоловіку загрожує 3 роки тюрми через ковбасу

Нагадаємо, у місті Гайсин, під-час крадіжки ампул "Димедролу" затримали 36-річного чоловіка. Близько 18 години на пульт охорони надійшло сповіщення про злам дверей у аптеці Гайсинської лікарні. На місце охоронці приїхали за п'ять хвилин. В приміщенні побачили чоловіка, який виносив із аптеки10 пачок з ліками. Коли злочинець зрозумів, що його затримають, почав тікати. Але ми його затримали в цій же аптеці.

Зараз ви читаєте новину «В Хмельницькому викрали 223 миші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути