неділя, 24 серпня 2014 21:10

В День Незалежності у Полтаві влаштували благодійну фотосесію
6

Фото: Таміла МИХЕЄВА

 Сьогодні, 24 серпня, навпроти Театральної площі у Полтаві влаштували патріотичну фотосесію. За благодійний внесок на підтримку української армії кожен бажаючий міг сфотографуватися на фоні державного прапору. Ініціатива акції належить Полтавському батальйону небайдужих.

 "В День Незалежності України вирішили влаштувати благодійну патріотичну фотосесію. Між деревами натягнули триметровий прапор України. На його фоні й фотографували людей. Також, для створення патріотичного образу, принесли з дому червоне намисто, вишиванку, калину. За бажанням люди могли використовувати ці речі для фото", - розповіла організатор акції Ольга Матвієнко. 

 "Усі доброчинні пожертви, які вдалося зібрати впродовж дня, підуть на закупівлю необхідних засобів для військових. Що саме це буде, залежить від розміру зібраної суми, - продовжили. – Свої фото учасники акції зможуть знайти в соціальній групі "Благодійний фотопроект "Полтавський Патріот". Також плануємо зробити з цими фото листівки та календарики і передати українським військовим на фронт. Такі речі підбадьорюють наших бійців, підтримують їх патріотичний дух".

Зараз ви читаєте новину «В День Незалежності у Полтаві влаштували благодійну фотосесію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути