вівторок, 23 вересня 2014 23:08

У жахливому ДТП біля Вінниці під колесами вантажівки дивом вижив пасажир
5

Фото: Фото надане прес-службою ДАІ у Вінницькій області

Близько 8-ї ранку на об'їзній дорозі Вінниці розбився 25-річний водій легковика "Фольксфаген-Гольф". В'їхав у зустрічний автомобіль.

"Водій легковика їхав зі сторони Немирова в напрямку Хмельницького. Обігнав КамАЗ. Виїхав на зустрічну смугу руху. За метрів 50 в той час, напроти нього прямував вантажний "Мерседес". Водій легковика не встиг з'їхати в свою смугу і зіткнулися лоб в лоб" - каже керівник прес-служби обласного управління ДАІ Володимир Мотичко.

Обидва автомобіля відкинуло у кювет. Від потужного удару "Фольсфаген" перетворився на купу металобрухту. Аби витягнути тіло водія, рятувальники МНС розрізали легковий автомобіль.

"Він нагадував зім'ятий папір. З огляду машини, шансів вижити не було. Водій "Мерседеса" та його пасажир отримали травми. Їх відвезли до лікарні. Коли сталася аварія, пасажира вантажівки викинуло через лобове скло. Він впав прямісінько під колеса зустрічного КамАЗу з прицепом, який встиг вчасно зупинитись, - додає Мотичко. - У вантажівці на пасажирському сидінні їхав священник. Бачив, як на них летів чоловік. Говорить, людина родилася в сорочці. Це диво, що він вижив. Порадив йому після одужання, поставити свічечку за своє здоров'я".

Зараз правоохоронці з'ясовують винуватців аварії. Працівники ДАІ припускають, що аварія могла статись через негоду.

Зараз ви читаєте новину «У жахливому ДТП біля Вінниці під колесами вантажівки дивом вижив пасажир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути