пʼятниця, 28 серпня 2015 21:18

У вінницькій багатоповерхівці вибухнув газ
14

Фото: Олександр Гандзій

В новому будинку на вулиці Київській у Вінниці відбувся вибух газу. З квартири на четвертому поверсі винесло два вікна. У квартирі перебувало троє осіб. Їх забрала швидка допомога.

"Допомагав другу на дванадцятому поверсі ставити двері. Почули вибух і побачили як внузу вилетіли шибки. Попадали якраз біля майданчика, де було троє дітей, але їх не зачепило. Приїхала швидка, пожежники і газова служба. Вони тільки констатували вибух газу і поїхали. Винесли чоловіка в якого 80 відсотків опіків і вивели жінку з опіками на лиці. Ще там був робочий, який щось робив. Він обійшовся подряпинами на обличчі, - розповів 26-річний Михайло Мельник. - Рамою балкона вибило в моїй машині заднє вікно. Страхова компанія таке не відшкодовує, а від власників квартири навряд чи зможу щось добитись."

Газ вибухнув через самовільні роботи біля газового лічильника. Від вибуху пошкодило стіну сусідньої квартири, власник якої місяць тому зробив ремонт.

Зараз ви читаєте новину «У вінницькій багатоповерхівці вибухнув газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути