Ексклюзиви
середа, 03 лютого 2016 12:43

У Вінниці зупинку обклеїли фотографіями залицяльника

Сьогодні вранці на зупинках громадського транспорту з'явилось фото чоловіка, який зваблює жінок:"Увага бабій!!! Пропонує італійське вино!!! Потім кидає вагітних...".

Місцеві жителі неоднозначно реагують на ситуацію. Дівчата фотографують залицяльника на телефони.

 

"Це не вперше розклеюють фото на зупинках. Торік хтось розклеїв фото дівчини, яка розбила серце студенту, а потім втекла з іншим, - розповідає вінничанин Артем. - Ще в нас модно розклеювати фото до дня народження, весілля чи родин. Ця не виключення. Не здивуюся, якщо я завтра побачу на цій же зупинці фото дівчини, яка це зробила і з не менш прикольним надписом"

Фото з'явилося у соціальних мережах. Студенти пишуть, що хлопець, зображений на ньому скоріш за все студент медичного університету.

"Ймовірніше за все таке публічне розміщення допомогло дівчині емоційно. Це не кримінальна справа. Зараз це стало модно, - каже психолог Юлія Чорноус. - Недавно по вулицях були фото політиків з негативними підписами. Молодь це бачить і собі так робить. Хлопець, який себе впізнає, може звернутися до суду. Людині, яка розклеювала, можуть виписати штраф. Гірше, якби на фото було написано ім'я та прізвище чоловіка."

 
Зараз ви читаєте новину «У Вінниці зупинку обклеїли фотографіями залицяльника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути