пʼятниця, 15 квітня 2016 23:52

У Вінниці почалися "модні вихідні"
8

Сьогодні у Вінниці почалися "Вінницькі дні моди". Відкрила показ колекція "Вода" від дизайнера Світлани Теренчук.

"Створити таку колекцію мене надихнула музика. Вода це щось таке, що може бути постійно різним, бо вона є твердою, рідкою і у вигляді газу. Така тенденція прослідковується і в моделях одягу. Кожну річ з цієї колекції я б хотіла залишити собі. Це прості практичні речі і водночас вишукані й тонкі вечірні сукні. На створення колекції пішло 2 місяці", - розповіла дизайнер Світлана Теренчук кореспонденту Gazeta.ua.

В колекції багато сірого, блакитного, легких повітряних тканин, штучна шкіра.

"Тут немає рослинних принтів, а лише тваринні. Це підкреслює, що треба берегти природу. Багато штучної шкіри, а це означає, що можна не знущатися над живими істотами і при цьому виглядати гарно".

Усі моделі виходили на подіум зі злегка накрученим волоссям, воно спадало рівномірними хвилями.

"Це теж мій задум. Накручене волосся підходить всім жінкам і символізує свободу, хвилю й неслухняність. Тканини для суконь вибирала на дотик, вони дуже ніжні і приємні", - каже Світлана.

Образи доповнили прикраси з вовни та віночки з крилами ангела, які зробила власноруч Наталія Гордополова, власниця торгової марки "Натаго"

При вході на показ усі бажаючі могли залишити благодійний внесок, який організатори передадуть до вінницького військового шпиталю. Відвідувачі переважно кидали в скриньки по 100 та 200 гривень.

Нагадаємо, "Вінницькі дні моди" проходять уже десять років. Цього року колекції покажуть 13 вінницьких дизайнерів. Покази проходять в торговому центрі "Кемпа" на набережній.

Читайте також: Літні сукні з хутром покажуть на вінницьких днях моди

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці почалися "модні вихідні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути