неділя, 29 листопада 2015 03:53

У РФ заявляють, що готові забрати важких хворих з Криму

У РФ заявляють, що готові забрати  важких хворих з Криму
Фото: ТАСС

МОЗ РФ у разі необхідності евакуює у федеральні клініки найбільш важких пацієнтів, які проходять лікування в реанімаціях в окупованому Криму.

Про це повідомив 29 листопада офіційний представник МОЗ РФ Олег Салагаєв за підсумками візиту міністра охорони здоров'я Вероніки Скворцової до Криму, передає ТАСС.

"Скворцова зазначила, що за найбільш важким пацієнтам (таких в регіоні зараз 57) ситуація відстежується в постійному режимі. У випадку, якщо їм буде потрібна додаткова допомога, вони будуть переведені санітарною авіацією ФМБА Росії в федеральні медичні установи для проходження подальшого лікування", - сказав Салагаєв.

Він також додав, що в понеділок з Ростова-на-Дону в Крим направлять мобільний госпіталь, щоб поліпшити надання меддопомоги в умовах відключення електроенергії.

Як відомо, вже тиждень Крим залишається без світла: 20 листопада невідомі пошкодили опори ліній електропередач в Херсонській області неподалік від кордону з півостровом, а 21-го були підірвані ще дві електроопори. Унаслідок цього анексована Росією територія півострова залишилася повністю відрізана від української електрики.

Зараз ви читаєте новину «У РФ заявляють, що готові забрати важких хворих з Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути