Ексклюзиви
пʼятниця, 03 лютого 2017 16:12

У "Прозорому офісі" міськради дозволили влаштовувати весілля
7

Фото: vmr.gov.ua

Відтепер вінничани можуть одружитись за добу.

Перші молодята вже встигли скористатись новаціями Мін'юсту і взяли шлюб, не чекаючи місяць, йдеться на сайті Вінницької міської ради.

Сьогодні, 3 лютого в холі адмінбудівлі міської ради вперше одружили молодят проекту "Шлюб за 24 години". Головним гостем на весіллі, окрім близьких, друзів та відвідувачів "Прозорого офісу", став міський голова Сергій Моргунов.

"Крок до одруження з Андрієм добре обдумали. Для друзів і рідних таке швидке наше одруження було неочікуване, але ми думаємо, що в цю хвилину їм було цікаво, які і нам. Ми хотіли, щоб все було просто і без пафосу. Мабуть, в цій простоті і є особливість", – розповіла наречена Владислава.

"Експрес-одруженням" займеться комунальне підприємство "Подільські туристично-інформаційний центр". За умовами проекту організатором держаної реєстрації може бути або комунальне, або державне підприємство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, скільки коштує одруження за 24 години

Перший спільний проект мерії та управління юстиції у Вінницькій області реалізували влітку – введення в перелік послуг Прозорого офісу урочистої церемонної реєстрації шлюбу, яку можна замовити у відділенні Прозорого офісу на Замості.

За потреби урочиста церемонія може супроводжуватись синхронним перекладом англійською та німецькою мовами, а також мовою жестів.

Зараз ви читаєте новину «У "Прозорому офісі" міськради дозволили влаштовувати весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути