понеділок, 18 серпня 2014 15:30

У Полтаві під час кінопоказу збирали гроші для бійців АТО
5

Фото: Фото надав співорганізатор кінопоказу Роман Повзик

 У Полтаві, біля Успенського собору (неподалік Білої альтанки) відбувся благодійний коніпоказ "300 км на Схід". На зібрані під час заходу кошти, організатори планують придбати прилади нічного бачення та каски для бійців АТО. Організаторами заходу виступили громадський рух "Злам стереотипів" та Полтавський Батальйон Небайдужих.

 "На кінопоказ прийшло близько 300 людей, - розповідає співорганізатор заходу Роман Повзик. - Глядачі були різного віку, дехто приходив цілими сім'ями. Під час кінопоказу проводився збір грошей для бійців АТО. Скринька для благодійних пожертв знаходилася у приміщенні Успенського собору. Скільки точно вдалося зібрати коштів — сказати важко, оскільки благодійні пожертви для допомоги українській армії в соборі збирали й раніше".

 На кінопоказі були представлені документальні стрічки, відзняті безпосередньо у зоні АТО. Тривав захід близько трьох годин.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві під час кінопоказу збирали гроші для бійців АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути