субота, 20 вересня 2014 20:30

У Полтаві на святі вишиванки збирали гроші на армію
8

Фото: Таміла МИХЕЄВА

Полтаві провели традиційний парад "Полтава вишивана". У ньому взяли участь громадські організації, навчальні та трудові колективи міста. Люди святковою колоною пройшли від Білої альтанки до Театральної площі. Їх супроводжували тисячі полтавців.

 "Щороку всією родиною приходимо на цей парад. Нам дуже подобається його атмосфера. В цьому році вона особлива, - розповіла учасниця заходу Олена Степова. – Відчувається єдність людей. Саме цього зараз найбільше потребує наша країна. Тільки разом, згуртовано ми зможемо перемогти ворога та жити у вільній, незалежній Україні".

  Багато людей були вбрані у вишиванки. В руках тримали державні прапори та жовто-блакитні кульки. Після урочистого представлення учасників святкової ходи, на Театральній площі розпочався концерт. Заслужена артистка України Олена Білоконь презентувала пісню, присвячену бійцям АТО. Опісля з урочистою промовою до полтавців звернувся міський голова Олександр Мамай.

  Під час параду волонтери збирали кошти на допомогу українській армії. Представники навчальних закладів долучилися до благодійної ярмарки. Продавали ручні роботи своїх вихованців. Усі виручені кошти планують спрямувати на підтримку військових.

  Кульмінацією заходу стало спільне виконання гімну України, під час якого в небо запустили триметровий жовто-блакитний стяг.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві на святі вишиванки збирали гроші на армію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути