Ексклюзиви
понеділок, 30 травня 2016 16:12

У палаюче сміттєзвалище на Львівщині провалилися 3 людей
3

Троє рятувальників провалилися на Грибовецькому сміттєзвалищі, що в селі Великі Грибовичі, Жовківського району біля Львова. Чоловіки долали наслідки пожежі, яка виникла ще 28 травня ввечері.

"Троє чоловіків були на самому сміттєзвалищі. Раптом там щось почало зсуватися. Хлопці просто провалилися. Серед них двоє пожежних та один громадський активіст із Жовкви. Утворилася яма. Чоловіки досі там, невідомо чи живі, їх не можуть знайти", - каже свідок події, місцева мешканка Оксана.

На місце провалля до Великих Грибович вже виїхали карети "швидких" та додаткові пожежні машини. З'ясувати обставини прибули також начальник обласної поліції та очільник Львівщини.

"Наразі ще нічого не відомо, ведуться пошуки людей", - каже Віталій Туровцев із ДСНС в Львівській області.

Нагадаємо, пожежа на Грибовецькому сміттєзвалищі трапилась 28 травня ввечері. Загорілося 400 квадратних метри площі. До неділі загоряння поширилось на 750 квадратів. Від смороду та густого диму постраждали довколишні села та сам обласний центр, який від сміттєзвалища в 6 км. У понеділок зранку рятувальники повідомили, що пожежу вдалось ліквідувати.

Зараз ви читаєте новину «У палаюче сміттєзвалище на Львівщині провалилися 3 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути