середа, 11 травня 2016 16:05

У Львові підліток власне самогубство записав на відео

 

О 3.00 11 травня пасажирський поїзд "Київ-Івано-Франківськ" на залізничній станції "Підзамче" переїхав 15-річного Анатолія Панікарського. Підліток записав на відео, що хоче добровільно піти зі життя.

"Поклав голову на рейки. Перед тим увімкнув відео, яке зняло трагічну загибель. Усі обставини події розслідуємо. З'ясовуємо причини, які могли призвести юнака до самогубства", – каже начальник Шевченківського відділу поліції Роман Дзюдзь.

Машиніст потяга застосував екстрене гальмування. Уникнути наїзду не вдалося.

Анатолій перед трагедією двічі утікав з дому. 10 травня слідчі Сихівського відділу поліції його розшукали, завели до батьків. Цього ж дня Панікарський знову утік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині повішеного школяра випадково знайшли друзі

"Толік був дуже крутим хлопцем, завжди життєрадісним. Любив з ним спілкуватися. Дехто каже, що у нього були проблеми з психікою. Це неправда. Я його бачив кожен день, все з ним було гаразд. Мабуть, його просто довели. О восьмій вечора мені написав, що йде у школу. О третій помер. Не знаю, що трапилося за цих сім годин. Можливо, батьки", - припускає товариш загиблого Максим Смірнов.

Панікарський мешкав з мамою та вітчимом. У школі не мав проблем з навчанням.

Надагаємо, що 3 травня о 3 годині біля залізничного переїзду "Краснівка" у Тиврівському районі на Вінниччині загинула 77-річна Віра Паридуж. Потрапила під колеса вантажного потягу.

Зараз ви читаєте новину «У Львові підліток власне самогубство записав на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути