четвер, 21 серпня 2014 02:00

У Харкові спалили палатку, в якій збирали підписи за відставку Кернеса

Близько двох десятків невідомих осіб у середу ввечері спалили агітаційний намет, в якому збирали підписи за відставку мера Харкова Геннадія Кернеса. Про це УНН повідомили у прес-службі Харківської обласної організації ВО "Свобода".

На думку "свободівців", "у Харкові все ще існують сили, які намагаються розхитати ситуацію у місті. Цим силам не вигідно мати український мирний Харків поручі з Донбасом, який палає".

Також повідомляється, що за кілька днів було зібрано достатньо підписів для створення ініціативної групи, яка займатиметься питанням відставки мера Харкова.

"Окрім того, у наметі наші активісти продовжували збирати підписи за відставку Кернеса. За останні дні ми зібрали вже набагато більше підписів, ніж потрібно для створення ініціативної групи, яка далі буде працювати над тим питанням. Ми допускаємо, що цей напад може бути пов'язаний із цією нашою ініціативою, а сепаратистські та антиукраїнські гасла, припускаємо, були лишень ширмою для звичайних найманців", - йдеться у повідомленні.

"Свобода" вимагає розслідувати цей злочин, знайти та покарати винних та унеможливити подібні злочини у майбутньому.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові спалили палатку, в якій збирали підписи за відставку Кернеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути