Ексклюзиви
неділя, 29 травня 2016 19:03

У Харкові обікрали авто екс-міністра Швайки

У Харкові невідомі обікрали автомобіль колишнього народного депутата від ВО "Свобода" та екс-міністра Міністерства аграрної політики та продовольства України Ігоря Швайки.

 

Про інцидент, який стався сьогодні у його рідному місті, розповів на своїй сторінці у Facebook сам Швайка.

"Прогулянка закінчилась розбитим склом та вкраденим планшетом...Чекаємо поліцію", - написав екс-міністр, розмістивши фото авто з вибитим склом.

 

Пізніше він виклав у Facebook відео, повідомивши про деталі і супроводивши його таким текстом: "Після Служби в Храмі поїхали з коханою прокататися на човнику, залишили авто в центрі Харкова біля скверу на Павлівській площі. За 40-45 хвилин побачили розбите скло і виявили, що вкрадений планшет, який лежав на задньому сидінні. Їхню нову поліцію після виклику чекали майже 50 хвилин, поїхали. Лише за півтори години після виклику отримали дзвінок про прибуття поліції".

Як відомо, Швайку разом іншими свободівцями звинувачують в організації сутичок біля Верховної ради України 31 серпня 2015 року, під час яких загинуло кілька правоохоронців.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові обікрали авто екс-міністра Швайки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути